Salarisverwerking

Salarisadminstratie is een verhaal apart . Wij hebben ervoor gekozen de salarisadministratie uit te besteden aan een gelijkwaardige organisatie als de onze. Salarisservices G. van den Heuvel is op dit gebied onze partner:

"Veel ondernemers ervaren de werkzaamheden op het terrein van loon- en personeelsadministratie als extra werk. Je hebt immers als ondernemer met personeel al zoveel dingen die je aandacht vragen.

Toch zult u als werkgever te maken hebben met allerlei vragen van uw werknemers over loon, onkostenvergoedingen, arbeidscontracten, verzekeringen, CAO-bepalingen en wettelijke regelgeving.

Tevens bent u als werkgever verplicht om de loonheffing, premies werknemers- verzekeringen en de eventueel vanuit uw branche verplichte fondsen op de juiste wijze uit te voeren en door te geven aan de betreffende instantie.

Indien u ook denkt voor deze werkzaaamheden ervaren mensen nodig te hebben en een persoonlijke doch vertrouwelijke aanpak u aanspreekt, dan bent u bij ons aan het goede adres."

© Goed in Balans